mandag 9. desember 2013

Vi bygger hus


Jeg nevnte vel så vidt i "åpningsinnlegget" at vi skal flytte fra Eidsvoll til våren. Vi flytter til et sted som heter Fenstad, som ligger ca. 15 minutter herfra.

Vi begynte prosessen med å bygge hus for omtrent 1 år siden. Men da var det Kongsvinger som var planen, da det er der jeg kommer fra. Men etter litt funderinger ble det til at vi droppet det. Vi måtte på en måte velge tid med familien eller kort vei til barnevakt. Hadde vi flyttet dit hadde vi fort fått 3 timer i pendling daglig begge to. Og det er 3 timer mindre med Herman (og snart lillesøster).

Så vi la prosjektet på is, inntil vi fant Fenstad. Så nå er vi godt i gang med å bygge der. Eller Mesterhus bygger og vi betaler. Er et ferdig prosjektert hus vi skal bygge, med endringer på blant annet kjøkken. I utgangspunktet skulle huset være ferdig før jul nå, men pga. forsinkelser i kommunen blant annet, så blir det ferdig i slutten av april. Men det er helt greit for vår del, siden lillesøster kommer i mars.

Vi gleder oss veldig til å flytte inn i nytt hus. Blir som et blankt lerret som vi kan male og forme slik vi vil. I tillegg er det en rolig plass, med mange barnefamilier. Passer oss kjempefint. Blir litt slik som jeg vokste opp føler jeg. Ikke mye som skjer der, men likevel korte avstander til steder som Jessheim og Råholt hvor det skjer litt mer.

Barnehage og skole i nærheten. Barnehagen er faktisk bare 100-200 meter unna huset vårt ;-)

Nei, det blir spennende med nytt hus. Det eneste som er noe "dritt" er tanken på å pakke ned, flytte, pakke opp igjen. Men, vi har gjort det før, og skal vel klare det igjen. Forhåpentligvis siste gangen!!! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar