mandag 30. desember 2013

Slutte å sove dupp?

Herman har frem til nå lagt seg greit for duppen sin rundt 11.30-12.00. Og han har da sovet mellom 1,5-2 timer. Tydelig behov for såpass for han har sovnet fint på kvelden også.

MEN, på lørdag forandret det seg. Jula i seg selv har vært slitsom både for foreldre og barn, og på lørdag morgen sov han til nesten 08 på morgenen. Vi dro til oldemor (min bestemor) i god tid før han skulle sove slik at han kunne sove der. Men det nektet han plent. Selv om han var super trøtt. Så ingen soving den dagen, men sovnet rimelig fort i bilen hjem igjen da. Men er slitsomt med en trøtt gutt, som da ikke orker tanken på å aktivisere seg selv og man selv er gravid og sliten. Ja, det var jo andre som kunne ta ham der, men når han er så trøtt er det kun mamma som gjelder.

Igår, søndag, var det samme greia. Da våknet han vel litt før 07.30, og nektet å sove duppen sin da også. Men gårsdagen ble likevel bedre enn lørdagen fordi her har han mer å finne på enn hos oldemor. Alle lekene hans er jo her liksom. Tullet litt ved leggingen igår kveld, men sovnet greit.

I dag derimot... da våknet han jo 06.30. Og jeg hadde da sovet i knappe 4 timer, og var rimelig sliten og trøtt. Telte minutter til han kunne legge seg. Tok EN TIME før han sovnet. Bare tulling og fjasing, og en bæsjebleie før han sovnet. Og hun gravide dama i huset som burde sove nå som han sover, hun er lys våken akkurat nå.

Men er det vanlig at barn slutter med dagduppen sin SÅ brått? Trodde det liksom kom litt gradvis jeg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar